رهنگاران/ دومین نشست تخصصی کمیسیون استانی استاندارد با محوریت «امنیت غذایی، تغذیه و ایمنی غذا» به ریاست مهدی محمدی کوچصفهانی، مدیرکل استاندارد گیلان و با حضور نمایندگان دستگاههای تخصصی و دانشگاهی در دهکده فناوری و نوآوری فشتام به میزبانی پارک علم و فناوری گیلان برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ره نگاران؛ در این نشست، نمایندگانی از دانشگاه علوم پزشکی گیلان، معاونتهای غذا و دارو و بهداشتی، دبیرخانه امنیت و سلامت غذایی، دانشگاه گیلان، دانشگاه علمیـکاربردی، پارک علم و فناوری، ادارهکل دامپزشکی و همچنین معاون و کارشناسان ادارهکل استاندارد گیلان حضور داشتند.
گفتنی است، از جمله موضوعات مورد بررسی در این نشست استانداردسازی فرآوردههای نوین غذایی و پروبیوتیکها و نیز استانداردهای تخصصی در حوزه پرورش، فرآوری و بستهبندی آبزیان بود.
همچنین، در حاشیه این نشست، حاضران از دو واحد تولیدی مرتبط مستقر در دهکده فناوری و نوآوری فشتام بازدید کردند.
- منبع خبر : پایگاه اطلاعرسانی رهنگاران