نظارت های بهداشتی دامپزشکی گیلان در ذبح دام عید قربان
نظارت های بهداشتی دامپزشکی گیلان در ذبح دام عید قربان
ره نگار/عاقبتی با بیان اینکه در ۱۷ اکیپ ثابت و ۲۲ اکیپ سیار اداره کل دامپزشکی استان گیلان نظارت‌های لازم در روز عید قربان را انجام میدهند گفت: نظارت‌های بهداشتی برای پیشگیری از بیماری‌های بین انسان و حیوان ضروری است.

ره نگار/عاقبتی با بیان اینکه در ۱۷ اکیپ ثابت و ۲۲ اکیپ سیار اداره کل دامپزشکی استان گیلان نظارت‌های لازم در روز عید قربان را انجام میدهند گفت: نظارت‌های بهداشتی برای پیشگیری از بیماری‌های بین انسان و حیوان ضروری است.

«سهراب عاقبتی» در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی ره نگاران؛ اظهار کرد: ۱۷ اکیپ ثابت و ۲۲ اکیپ سیار اداره کل دامپزشکی استان با ۵۸ نفر شامل دامپزشک، بازرس گوشت و ناظر شرعی در استان نظارت‌های لازم را در روز عیدقربان انجام می‌دهند.

مدیرکل دامپزشکی گیلان بر ضرورت نظارت‌های بهداشتی برای پیشگیری از بیماری‌های انسان و حیوان در گیلان تاکید کرد و افزود: به منظور حفظ سلامتی، ایمنی و پیشگیری از بیماری‌های شایع بین انسان و حیوان به ویژه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو که بسیار مهم است، مردم دام‌های نذری عید قربان را در کشتارگاه های تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی ذبح کنند.

وی تصریح کرد: به منظور رفاه شهروندان در کنار کشتارگاه، مرکز خرید دام پیش‌بینی شده تا مردم بتوانند پس از خرید، دام را در کشتارگاه ذبح کنند.

عاقبتی با اشاره به اینکه مصرف گوشت بلافاصله پس از ذبح و خارج از کشتارگاه‌ها خطرناک است گفت: این اقدام خطر ابتلا به بیماری‌های مشترک بین دام و انسان را افزایش می‌دهد.

وی بیان کرد: مردم از مکان‌های خارج از نظارت دامپزشکی و شرعی گوشت خریداری نکنند.

  • نویسنده : نوشین کریمی
  • منبع خبر : پایگاه اطلاع رسانی ره نگاران