ره نگاران/ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودبار از ایجاد قرارگاه امنیت غذایی در شهرستان خبر داد و تاکید کرد: صیانت از سفره مردم و آرامش در تامین و تدارک کالاهای اساسی روزانه باید در اولویت قرار گیرد.

ره نگاران/ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودبار از ایجاد قرارگاه امنیت غذایی در شهرستان خبر داد و تاکید کرد: صیانت از سفره مردم و آرامش در تامین و تدارک کالاهای اساسی روزانه باید در اولویت قرار گیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ره نگاران؛ سروش ابراهیمی گفت؛ تامین امنیت غذایی جزو وظایف و ماموریت جهاد کشاورزی است که مسلما با ایجاد قرارگاه امنیت غذایی، کنترل تولید، بهره وری(مدیریت تولید و واردات مواد غذایی)، توزیع در بستر زمان (از تولید تا مصرف) با سهولت بهتر و بیشتری انجام خواهد گرفت.

ابراهیمی اظهار داشت: باید با برنامه ریزی و بهره گیری از ظرفیت عوامل ذیربط و سایر نهاد‌های مرتبط؛ گام های اساسی جهت تنظیم بازار و تامین نیاز های اساسی در جامعه را برداریم.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان با بیان اینکه ،بطور مستمر و روزانه پیگیر مصوبات قرارگاه امنیت غذایی استان و کشور خواهیم بود افزود رصد و کنترل قیمت محصولات کشاورزی از اهداف این قرارگاه است.

وی تصریح کرد: تامین نهاده‌ها و کالاهای اساسی مورد نیاز مردم مهمترین هدف بخش کشاورزی است چرا که معیشت مردم باید در اولویت قرار گیرد.

  • منبع خبر : روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان