شهرستان رودبار حائز رتبه سوم تولید گوشت قرمز در گیلان
شهرستان رودبار حائز رتبه سوم تولید گوشت قرمز در گیلان

ره نگار/ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودبار از تولید سالانه ۲ هزار و ۵۰۵تن گوشت قرمز در این شهرستان خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ره نگاران؛ سروش ابراهیمی با اشاره به اینکه شهرستان رودبار دارای ۱۷۶ هزار و ۱۳۵ رأس دام سبک و سنگین می باشد افزود: سالانه ۲هزار و ۵۰۵ تن گوشت […]

ره نگار/ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودبار از تولید سالانه ۲ هزار و ۵۰۵تن گوشت قرمز در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ره نگاران؛ سروش ابراهیمی با اشاره به اینکه شهرستان رودبار دارای ۱۷۶ هزار و ۱۳۵ رأس دام سبک و سنگین می باشد افزود: سالانه ۲هزار و ۵۰۵ تن گوشت قرمز در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه می شود

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودبار، جمعیت دام های سنگین این شهرستان را ۳۳ هزار و۷۴۲ رأس اعلام کرد و ادامه داد: بیشترین تولید گوشت قرمز در این شهرستان از دام های سبک بوده که جمعیت آن، ۱۴۲ هزار و ۳۹۳ رأس است.

وی با بیان اینکه ۱۹ واحد فعال صنعتی با ظرفیت ۲ هزار و ۶۷۵ راس در شهرستان فعالیت می کنند افزود: شهرستان رودبار با ۸/۸ درصد تولید استانی سهم بسزایی در تامین گوشت قرمز استان گیلان و سایر استان ها دارند.

  • منبع خبر : روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان