بازرسی وبررسی علت پایین بودن کیفیت نان در سطح شهرستان رودبار
بازرسی وبررسی علت پایین بودن کیفیت نان در سطح شهرستان رودبار
ره نگار/ علت پایین بودن کیفیت نان در سطح شهرستان رودبار مورد بررسی قرار گرفت.

ره نگار/ علت پایین بودن کیفیت نان در سطح شهرستان رودبار مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ره نگاران؛ پیرو مصوبات کارگروه آرد و نان و لزوم نظارت هرچه بیشتر در بازار و صنوف  بازرسی و بررسی علت پایین بودن نان، نانوایی های شهرستان با حضور نماینده فرماندار، رئیس شورای آرد و نان شهرستان، کارشناسان کنترل کیفی آرد و خدمات بازرگانی استان، کارشناس شبکه بهداشت و درمان و بازرس‌قرارگاه امنیت غذایی وتنظیم بازار جهاد کشاورزی، انجام شد.

طی بازرسی جهت بررسی و آزمایشات لازم از آرد تعدادی از نانوایی نمونه برداری صورت گرفت.
در ادامه بررسی ها مشخص شد، کارخانه تولید آرد در مقاطع زمانی متعدد دچار اشکال بوده و این امر در پایین بودن کیفیت نان تاثیر گذار بوده است.

 

  • منبع خبر : روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان