ره نگاران/ علت پایین بودن کیفیت نان در سطح شهرستان رودبار مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ره نگاران؛ پیرو مصوبات کارگروه آرد و نان و لزوم نظارت هرچه بیشتر در بازار و صنوف بازرسی و بررسی علت پایین بودن نان، نانوایی های شهرستان با حضور نماینده فرماندار، رئیس شورای آرد و نان شهرستان، کارشناسان کنترل کیفی آرد و خدمات بازرگانی استان، کارشناس شبکه بهداشت و درمان و بازرسقرارگاه امنیت غذایی وتنظیم بازار جهاد کشاورزی، انجام شد.
طی بازرسی جهت بررسی و آزمایشات لازم از آرد تعدادی از نانوایی نمونه برداری صورت گرفت.
در ادامه بررسی ها مشخص شد، کارخانه تولید آرد در مقاطع زمانی متعدد دچار اشکال بوده و این امر در پایین بودن کیفیت نان تاثیر گذار بوده است.
- منبع خبر : روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان