“کمیته عدالت، تعالی و بهره‌وری کلان منطقه‌ای” موثر بر توزیع عدالت اجتماعی در امر خدمت رسانی است
“کمیته عدالت، تعالی و بهره‌وری کلان منطقه‌ای” موثر بر توزیع عدالت اجتماعی در امر خدمت رسانی است
ره نگار/ معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشكي گیلان در دومین همایش فصلی منطقه‌ای "کمیته عدالت، تعالی و بهره وری کلان منطقه یک" به ضرورت عدالت، تعهد و تخصص در ارائه خدمات پزشکی و درمانی اشاره کرد و گفت: تدوین و اجرای برنامه های جامع این کمیته موقعیتی مناسب و فرصتی شایسته در راستای تحقق اهداف کلان آموزشی در حیطه آموزش پزشکی است‌.

ره نگار/ معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در دومین همایش فصلی منطقه‌ای “کمیته عدالت، تعالی و بهره وری کلان منطقه یک” به ضرورت عدالت، تعهد و تخصص در ارائه خدمات پزشکی و درمانی اشاره کرد و گفت: تدوین و اجرای برنامه های جامع این کمیته موقعیتی مناسب و فرصتی شایسته در راستای تحقق اهداف کلان آموزشی در حیطه آموزش پزشکی است‌.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ره نگاران – فاطمه لطیفی: دومین جلسه فصلی کمیته عدالت، تعالی و بهره وری کلان منطقه یک صبح امروز با حضور دکتر افشین شفقی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر آبتین حیدرزاده دبیر برنامه عدالت، تعالی و بهره‌وری در آموزش پزشکی، دکتر قاسم عابدی دبیر این کمیته و جمعی از مدیران عدالت، تعالی و بهره‌وری دانشگاه علوم پزشکی استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، سمنان در هتل کادوس رشت برگزار شد.

دکتر افشین شفقی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست به نقش مهم کمیته عدالت، تعالی و بهره‌وری کلان منطقه‌ای در مسائل اجتماعی، اقتصادی و همچنین برقراری عدالت اجتماعی در خدمت‌رسانی اشاره کرد و افزود: با تربیت نیروهای متخصص و متعهد و استفاده از این نیروها در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه به سمت عدالت اجتماعی و انتفاع مردم از خدمات خدمتگزاران حوزه بهداشت و درمان را می توان بیش از پیش مشاهده کرد.

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی گیلان از سال ۱۳۶۷ با تربیت و پرورش دانشجویان رشته های پزشکی، علوم آزمایشگاهی و رادیولوژی در مقطع کاردانی و سپس با افزایش رشته های دستیاری تخصصی موفقیت های زیادی را به خود اختصاص داده است.

دکتر شفقی همچنین عنوان کرد: در سال جاری این دانشگاه با بیش از ۵ هزار دانشجو، ۵۰۷ عضو هیأت علمی، ۸ دانشکده و ۸ مرکز آموزشی درمانی در رشت در حال فعالیت است.

وی ضمن ارائه آمار رشته های تخصصی در بخش تحصیلات تکمیلی، اخذ مجوز راه اندازی رشته های جراحی سوختگی و اینترنشنال قلب در مقطع فلوشیپ و کارشناسی ارشد فیزیوتراپی در این دانشگاه را یکی از مهمترین دستاوردهای آموزشی این دانشگاه عنوان کرد.

دکتر شفقی همچنین به دو بیمارستان دکتر پیروز لاهیجان و شهید بهشتی بندرانزلی اشاره کرد و گفت: با ارتقای وضعیت و آموزشی شدن این‌ دو بیمارستان، بر ارتقای سطح علمی و دانش مهارتی دانشجویان نیز افزوده خواهد شد.

معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی گیلان ترویج و گسترش فرهنگ عدالت، تعالی و بهره وری را در ترویج فرهنگ ایرانی – اسلامی موثر دانست و بر اجرای هرچه بهتر این مبحث در جهت تحقق اهداف عالیه علوم پزشکی تاکید کرد.

  • نویسنده : فاطمه لطیفی
  • منبع خبر : پایگاه اطلاع رسانی ره نگاران