کسب رتبه عالی واحد اشتغال و کارآفرینی بهزیستی گیلان
کسب رتبه عالی واحد اشتغال و کارآفرینی بهزیستی گیلان

ره نگار/ مدیرکل بهزیستی گیلان از کسب رتبه عالی در بین استانهای کشور در بخش اشتغال و کارآفرینی خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ره نگاران؛ دکتر حسین نحوی نژاد گفت: بر طبق نظام نامه نظارتی ستاد اشتغال و کارآفرینی بهزیستی کشور بر عملکرد استانها، بهزیستی گیلان، رتبه عالی را در بین استانهای کشور […]

ره نگار/ مدیرکل بهزیستی گیلان از کسب رتبه عالی در بین استانهای کشور در بخش اشتغال و کارآفرینی خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ره نگاران؛ دکتر حسین نحوی نژاد گفت: بر طبق نظام نامه نظارتی ستاد اشتغال و کارآفرینی بهزیستی کشور بر عملکرد استانها، بهزیستی گیلان، رتبه عالی را در بین استانهای کشور کسب کرد.
وی افزود: این مهم مرهون تلاش و همت همکاران بهزیستی استان بویژه واحد اشتغال و کارآفرینی استان و شهرستانها بوده است.
مدیرکل بهزیستی گیلان با برشمردن خلاصه عملکرد بهزیستی استان در راه اشتغالزایی پایدار جامعه هدف بهزیستی اضافه کرد: مجموع تسهیلات مصوب قرض الحسنه بند ( ب ) تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۹۹ به بهزیستی استان گیلان به میزان ۶۱۰میلیارد ریال بودکه کل این رقم تا پایان سال به بهزیستی استان تخصیص داده شد.
وی گفت: از این میزان، مبلغ۵۹۰ میلیارد ریال ( ۹۷ درصد) از تسهیلات در راه ایجاد اشتغال پایدار مددجویان سازمان جذب شده است. همچنین تعداد برش اشتغال در سال ۹۹ تعداد ۱۶۴۶ نفر که با رشد ۶ درصدی نسبت به برش اولیه بود و تعداد اشتغال پایدار ایجاد شده در سال ۹۹،  تعداد ۱۷۴۵ نفر که در سامانه پورتال سازمان نیز ثبت شده است.
وی همچنین یادآور شد: تعداد نفرات معرفی شده به آموزشگاههای فنی و حرفه ای آزاد در سال۹۹ به تعداد۳۵۷ نفر و مبلغ اعتبار هزینه شده در این راستا با احتساب ۴۰ درصد سهم بهزیستی ۵۵۲/۳ میلیارد ریال بوده است. تعداد افراد برخوردار از سهم بیمه کارفرمایی در سال ۹۹،  ۵۵ نفر و تعداد افراد برخوردار از سهم بیمه خویش فرمایی در سال  ۹۹نیز ۲۴۸ نفر و نهایتا تعداد افراد بهره مند از حق ارتقاء کارایی معلولین نیز ۸ نفر بوده است.
وی در مورد چالشها گفت: از چالشهای جذب تسهیلات تبصره ۱۶ میتوان به نداشتن ضامنین مورد تایید از سوی برخی بانکها توسط جامعه هدف، کم بودن تقریبی مقدار تسهیلات با توجه به تورم اقتصادی موجود در جامعه در سال ۹۹ (در سال ۹۹ سقف تسهیلات ۵۰۰ میلیون ریالی بوده که در سال ۱۴۰۰ به ۱۰۰۰ میلیون ریال ارتقا یافت) و نداشتن  زمان تنفس در بازپرداخت اقساط بانکی برای جامعه هدف سازمان اشاره نمود.
وی در بخش پایانی نقاط قوت این تسهیلات را برشمرد وافزود: از نقاط قوت تسهیلات تبصره ۱۶ نیز می توان به نرخ سود مناسب تسهیلات اعطایی،  تعداد مناسب بانکهای عامل جهت پرداخت تسهیلات بانکی وامکان تغییر بانک عامل درصورت مغایر بودن شرایط بانکی اشاره نمود.

  • منبع خبر : روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان گیلان