کارگاه داستان نویسی در راستای جایزه ادبی یوسف در رشت برگزار شد
کارگاه داستان نویسی در راستای جایزه ادبی یوسف در رشت برگزار شد
ره نگار/کارگاه یک روزه آموزشی داستان نویسی با محوریت داستان کوتاه و عناصر آن در راستای مهارت آموزی نو نویسان جهت شرکت در جایزه ادبی یوسف، در رشت برگزار شد.

ره نگار/کارگاه یک روزه آموزشی داستان نویسی با محوریت داستان کوتاه و عناصر آن در راستای مهارت آموزی نو نویسان جهت شرکت در جایزه ادبی یوسف، در رشت برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ره نگاران؛ نوشین کریمی_حسن حبیبی_ مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در کارگاه آموزشی داستان نویسی با محوریت داستان کوتاه و عناصر آن که در مجتمع شاهد و ایثار رشت برگزار شد، اظهار کرد: داستان نویسی می تواند ظرفیت خوبی برای رشد کشور در حوزه دفاع مقدس فراهم کند.

وی با تاکید بر اینکه در روحیات جوانانمان به دنبال یک باور پذیری هستیم اما ما در دوران دفاع مقدس شاهد این باورها بودیم، بیان کرد: ما کارهای بر زمین مانده زیاد داریم و آمادگی این را داریم که از همه ظرفیت شما شرکت کنندگان در این کارگاه برای نگارش آثار در حوزه دفاع مقدس بهره بگیریم.

حبیبی گفت: دفاع مقدس به شکل مردمی اداره شد و اکنون خیلی از کارهای هنری نیز باید در این حوزه به دست مردم انجام شود و نقش مردمی همچنان تداوم داشته باشد.

تاریخ یکی از غنی ترین منابع داستانی است
در ادامه احسان عباسلو_ منتقد و مدرس داستان نویسی با اشاره به اینکه این کارگاه در راستای جشنواره ادبی یوسف برگزار می شود، گفت: در داستان کوتاه، یکی از برنامه های شاخص و تخصصی جشنواره یوسف است که به تازگی دوازدهمین دوره جایزه ادبی آن به اتمام رسیده است.

دبیر علمی جایزه ادبی یوسف، از نو نویسان جوان خواست تا با مطالعه، فیلم دیدن و شرکت در جلسات نقد خود را توانمند و خلاق کنند.

وی اظهار کرد: تاریخ یکی از غنی ترین منابع داستانی است و دوران دفاع مقدس و شناخت منطقه، موقعیت ها و تجربه زیستی در آن زمان می تواند فرصتی مناسب برای خلق آثار ارزشمند شود.

عباسلو با بیان اینکه در این کارگاه تلاش می شود تا مهارت داستان‌نویسی افراد تقویت شود، افزود: جایزه یوسف مربوط به داستان‌های مقاومت و ادبیات پایداری است که بنیاد حفظ آثار برای برگزاری آن بسیار تلاش می کند.

وی از نویسندگان و نو نویسان خواست ابتدا برای خودشان داستان بنویسند نه صرفا برای شرکت در جشنواره، و اضافه کرد: چون هر ساله این جایزه ادبی برگزار می‌شود، بهتر است داستان ها جدید، نوآورانه و با رعایت شیوه های نگارشی باشند.

گفتنی است، ۵۰ نفر در این کارگاه شرکت و پس از اتمام این دوره یک روزه گواهی حضور دریافت کردند.

  • نویسنده : نوشین کریمی
  • منبع خبر : پایگاه اطلاع رسانی ره نگاران