ره نگار/در پنجمین کارگروه استانی صندوق بیمارهای خاص و صعبالعلاج گیلان، ضمن تقدیر از تلاشهای صندوق بیماریهای خاص، بر ضرورت تلاش جهادی و بیشازپیش بانکهای عامل در راستای اجرای تکالیف قانونی، تأکید شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ره نگاران؛ به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وبدا)، صبح امروز، پنجمین کارگروه استانی صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج با حضور محمدتقی آشوبی – سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان، سید محمد اسحاقی – معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان، محمود عاطف راد – مدیرکل بیمه سلامت استان گیلان، حسین ابراهیمی – مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان، نمایندگان بانکهای عامل و همچنین جمعی از معاونین و مدیران ستادی دانشگاه در سالن اجلاس حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.
محمدتقی آشوبی – سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست بر ضرورت فعال شدن کمیتههای ذیل صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج تأکید کرد و گفت: همه باید تلاش کنند تا آنچه حق مردم گیلان است، به آنها داده شود.
وی بر ضرورت تلاش همگانی و جهادی در خدمت بهینه به مردم تأکید کرد و افزود: بیماران صعبالعلاج اگر متمول هم باشند با گرفتاری به این بیماریها به سطوح پایینتر دهکهای اقتصادی جامعه تنزل پیدا میکنند و مستحق حمایت بیشتر هستند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر لزوم تسهیل و تسریع خدمات حمایتی به بیماران تأکید کرد و گفت: گیلان در ارائه خدمات صندوق به بیماریهای خاص در کشور، جزو استانهای پیشتاز است، اما باید مسیر خدمت به این بیماران، تسهیل و تسریع شود.
سید محمد اسحاقی – معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان نیز در این نشست با بیان اینکه در خدمترسانی به مردم باید پیشتاز بود، اظهار کرد: مسئولین باید ۲۴ ساعته در خدمت مردم باشند و در این امر از هیچ کوششی دریغ نکنند.
وی با تصریح بر اینکه بانکهای عامل باید پیگیری بیشتری داشته باشند و نتیجه پیگیریها نیز باید انتفاع بیماران باشد، افزود: استنکاف از انجام تکالیف قانونی در راستای خدمات صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج جرم است و باید بانکهای عامل به این مهم، توجه کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان با بیان اینکه باید با نگاه جهادی به خدمت در گیلان و بیماران خاص عمل کرد، بر اصلاح فرایند سازی ها و احصاء دقیق و صحیح آمارها در رابطه با بیماران خاص و صعبالعلاج تأکید کرد.
همچنین در این نشست، گزارشی از اقدامات و چالشهای پیش روی صندوق حمایت از بیماریهای خاص و صعبالعلاج توسط دکتر عاطف راد-مدیرکل بیمه سلامت استان گیلان در این نشست، ارائه شد.
۱۰۷ بیماری، تحت پوشش و حمایت صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج هستند.
برای همه این ۱۰۷ نوع بیماری، افرادی که تحت پوشش هر نوع بیمه پایه اعم از بیمه سلامت ( روستائیان، کارکنان دولت، سایر اقشار، بیمه ایرانیان و بیمه سلامت همگانی)، بیمه تأمین اجتماعی و بیمه نیروهای مسلح و … باشند و هزینههای مازاد بر پوشش بیمه پایه و تکمیلی پرداخت کرده باشند تا ۹۵% هزینههای اسناد پرداختشده تا سقف ۵۰ میلیون تومان پس از تائید در کمیته استانی طبق ضوابط، پرداخت میشود.
گفتنی است، ۱۹۳۰ پرونده با مبلغ ۱۹۳ میلیارد ریال ( تعداد ۱۳۸۸ پرونده از سال ۱۴۰۱ با هزینه ۱۳۹۶۵۰۸۶۰۰۰۰ ریال در سامانه ثبتشده است و ثبت ۵۴۲ سند دیگر از سال ۱۴۰۱ به مبلغ ۵۴۰۵۱۰۰۰۰۰۰ ریال در سامانه در دست اقدام است).
- منبع خبر : پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان