همایش مدل کسب و کار در صومعه‌سرا برگزار شد
همایش مدل کسب و کار در صومعه‌سرا برگزار شد
ره نگاران/ به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی، همایش مدل کسب و کار در دانشکده ملی مهارت صومعه‌سرا برگزار شد.

ره نگاران/ به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی، همایش مدل کسب و کار در دانشکده ملی مهارت صومعه‌سرا برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ره نگاران؛ این همایش با حضور مهندس اسفندیار جوشن، فرماندار شهرستان صومعه‌سرا، حجت الاسلام جلالی، امام جمعه، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی، روسای مراکز آموزش عالی و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی و همچنین رئیس دفتر نماینده شهرستان برگزار شد.

اهمیت کارآفرینی در توسعه اقتصادی

در ابتدای این مراسم، دکتر محمد باقری هره دشت، رئیس دانشکده ملی مهارت صومعه‌سرا، ضمن خیرمقدم به حضار و مدعوین، به اهمیت کارآفرینی به عنوان کانون و مرکز ثقل کار و تلاش در عصر مدرنیته اشاره و اظهار داشت: «کارآفرینی به عنوان عامل کلیدی رشد و موتور محرک توسعه اقتصادی شناخته شده است. ما بدون توجه کافی به مقوله «توسعه فرهنگ کارآفرینی و آموزش آن» نمی‌توانیم به شاخص‌های رشد و توسعه که از طریق تغییر در روند تولید، بهره‌وری و افزایش توان فنی و صنعتی حاصل می‌شود، دست یابیم.»

در ادامه این همایش، مجتبی معصوم نژاد، مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان، در خصوص تعاملات این سازمان با کارآفرینان مطالبی را ارائه داد.

همچنین در ادامه فاطمه عذرجو، دانش‌آموخته دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و مدرس دانشگاه، درباره فلسفه هفته جهانی کارآفرینی و مفهوم کارآفرینی و بوم مدل کسب و کار سخنرانی کرد. مژگان سیرتی نیز به عنوان یکی از کارآفرینان نمونه شهرستان تجربیات شخصی خود را در حوزه قالی‌بافی به اشتراک گذاشت.

سیاوش آقاجانی، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان دیگر سختران این همایش نیز در خصوص زیرساخت‌های اساسی کارآفرینی صحبت کرد.  محمود صابری، رئیس شبکه پارک‌های علم و فناوری کشورهای اسلامی نیز به جایگاه و اهمیت بین‌المللی مدل کسب و کار پرداخت.

رونمایی از کتاب “برنامه نویسی موبایل”

از دیگر بخش‌های این همایش می‌توان به رونمایی از کتاب “برنامه نویسی موبایل” تألیف خانم خدیجه نعمتی، مدرس دانشکده ملی مهارت صومعه‌سرا اشاره کرد. همچنین سه کارآفرین برتر شهرستان صومعه‌سرا مورد تجلیل قرار گرفتند که این اقدام نشان‌دهنده حمایت از تلاش‌های کارآفرینان محلی است.

گفتنی است، دانشکده ملی مهارت صومعه‌سرا وابسته به وزارت علوم تحقیقات و فناوری با ۱۳۰۰ دانشجو در ۷ گروه آموزشی مهارتی فعالیت دارد.

  • منبع خبر : پایگاه اطلاع رسانی ره نگاران