ضرب و شتم تکنسین اورژانس گیلان توسط چند جوان
ضرب و شتم تکنسین اورژانس گیلان توسط چند جوان

ره نگار/ تکنسین های اورژانس گیلان مورد ضرب و شتم چند جوان قرار گرفتند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ره نگاران؛  دوشنبه شب  ۲۳فروردین ماه ۱۴۰۰ یکی از آمبولانس های اورژانس ۱۱۵ رشت در حین ماموریت مورد بی مهری چند جوان قرار گرفت و یکی از تکنسین های اورژانس‌ دچار آسیب شدید در ناحیه گردن و […]

ره نگار/ تکنسین های اورژانس گیلان مورد ضرب و شتم چند جوان قرار گرفتند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ره نگاران؛  دوشنبه شب  ۲۳فروردین ماه ۱۴۰۰ یکی از آمبولانس های اورژانس ۱۱۵ رشت در حین ماموریت مورد بی مهری چند جوان قرار گرفت و یکی از تکنسین های اورژانس‌ دچار آسیب شدید در ناحیه گردن و صورت شد.

ساعت ۱۹:۳۰ دوشنبه شب ۲۳ فروردین حادثه سقوط مردی ۳۰ ساله به اورژانس ۱۱۵ اطلاع داده شد و آمبولانس اورژانس به محل اعزام شد.
متأسفانه آمبولانس در نزدیکی محل حادثه توسط چند جوان مورد حمله قرار گرفت و  تکنسین های اورژانس را مورد ضرب و شتم قرار دادند.
یکی از تکنسین های اورژانس از ناحیه صورت و گردن دچار آسیب شدید شد و به بیمارستان پورسینای رشت منتقل شد.

لازم به ذکر است در روند امدادرسانی وقفه ایجاد نشد و پس از وقوع این حادثه، آمبولانس دیگری به محل اعزام و مصدوم مورد نظر(مرد ۳۰ ساله که در اثر سقوط دچار آسیب های متعدد شده بود) به بیمارستان پورسینای رشت منتقل شد.

پس از پیگیری و اطلاع این حادثه به عوامل قضای ضاربین دستگیر شدند و بصورت قانونی با آنها برخورد خواهد شد.

باید بدانیم اولویت پرسنل فوریت های پزشکی نجات جان مردم و خدمت رسانی به مصدومان و بیماران است. در این زمینه، ایجاد حس همدلی، صبر، خویشتن داری و احترام متقابل از راهبردهای اورژانس گیلان است.
تکنسین های اورژانس در سخت ترین شرایط آب و هوایی، به صورت ۲۴ ساعته و حتی در تعطیلات در حال خدمت رسانی بوده و در خط مقدم جبهه درمان هستند و ایجاد چنین برخوردهایی علاوه بر هتک حرمت، می تواند میزان توان و کارایی کادر اورژانس را در ارایه خدمات موثر کاهش دهد.

شایان ذکر است، یکی از مواردی که در قوانین هر کشوری به لحاظ جرم‌انگاری مورد توجه قرار گرفته است «توهین» است. توهین به کارکنان دولت نیز از جمله‌ این موارد است که قانونگذار همواره برای حفظ حریم کارکنان دولت و عدم تعدی به آنها در این زمینه قانونگذاری کرده است. این حمایت‌ها در نگارش قوانین کیفری نیز نمود پیدا کرده، به طور مثال در قانون مجازات اسلامی در ماده ۶۰۸ و ۶۰۹ به مجازات جرم توهین و توهین به کارکنان دولت اشاره شده است.
ماده ۶۰۸ در خصوص توهین عادی است که مجازات آن جزای نقدی یا شلاق است ولی ماده ۶۰۹، ماده حمایتی از کارمندان دولت است، به طوری که هر کس به کارمندان دولتی توهین کند علاوه بر جزای نقدی و شلاق به مجازات حبس نیز محکوم می‌شود. در این ماده به خوبی پیداست که قانون گذار برای افرادی که به کارمندان دولتی توهین می‌کنند، مجازات بیشتری در نظر گرفته است.

 

  • منبع خبر : مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی گیلان