ره نگار/ طب سنتی مصرف زنجبیل را در فصل پاییز و زمستان به دلیل خواص بیشماری که دارد توصیه می کند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ره نگاران؛ محققان معتقدند زنجبیل حاوی تمام مواد مغذی مورد نیاز برای بدن است ، زنجبیل تازه ۸۱ درصد آب، ۵ و ۲ دهم درصد پروتئین، یک درصد چربی، ۵ […]
ره نگار/ طب سنتی مصرف زنجبیل را در فصل پاییز و زمستان به دلیل خواص بیشماری که دارد توصیه می کند.
یک ضد ویروسی قوی است.
سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد.
خواص ضد التهابی دارد.
از عفونت جلوگیری می کند.
افزایش دهنده طبیعی دمای بدن است.
اشتها را افزایش می دهد.
و از همه مهمتر برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا سودمند است به ویژه اگر با عسل مصرف شود.