زنجبیل ادویه پر خاصیت برای فصل پاییز و زمستان
زنجبیل ادویه پر خاصیت برای فصل پاییز و زمستان

ره نگار/ طب سنتی مصرف زنجبیل را در فصل پاییز و زمستان به دلیل خواص بیشماری که دارد توصیه می کند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ره نگاران؛ محققان معتقدند زنجبیل حاوی تمام مواد مغذی مورد نیاز برای بدن است ، زنجبیل تازه ۸۱ درصد آب، ۵ و ۲ دهم درصد پروتئین، یک درصد چربی، ۵ […]

ره نگار/ طب سنتی مصرف زنجبیل را در فصل پاییز و زمستان به دلیل خواص بیشماری که دارد توصیه می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ره نگاران؛ محققان معتقدند زنجبیل حاوی تمام مواد مغذی مورد نیاز برای بدن است ، زنجبیل تازه ۸۱ درصد آب، ۵ و ۲ دهم درصد پروتئین، یک درصد چربی، ۵ و ۲ دهم درصد فیبر و ۱۳ درصد کربوهیدرات دارد، همچنین حاوی مواد مغذی بسیاری از جمله آهن، کلسیم، ید، کلر و ویتامین است.
خواص دیگر زنجبیل : 
یک ضد ویروسی قوی است.
سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد.
خواص ضد التهابی دارد.
از عفونت جلوگیری می کند.
افزایش دهنده طبیعی دمای بدن است.
اشتها را افزایش می دهد.
و از همه مهمتر برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا سودمند است به ویژه اگر با عسل مصرف شود.