توانمندسازی مددجویان در سه بُعد اشتغال، مسکن و فرهنگ
توانمندسازی مددجویان در سه بُعد اشتغال، مسکن و فرهنگ
ره نگار/ بختیاری با بیان اینکه توانمند سازی در سه بعد اشتغال، مسکن و فرهنگ سازی برای خودکفایی در کمیته امداد تعریف شده است گفت: در سال ۱۴۰۱ برای ۵۰۰ هزار نفر اشتغال همراه با مهارت آموزی انجام شده است.

ره نگار/ بختیاری با بیان اینکه توانمند سازی در سه بعد اشتغال، مسکن و فرهنگ سازی برای خودکفایی در کمیته امداد تعریف شده است گفت: در سال ۱۴۰۱ برای ۵۰۰ هزار نفر اشتغال همراه با مهارت آموزی انجام شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ره نگاران؛ مریم لطیفی_ سیدمرتضی بختیاری_ رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) امروز(چهارشنبه، ۲۷ اردیبهشت) در جشن خودکفایی ۵ هزار مجری طرح‌های اشتغال کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گیلان که در سالن انتظام رشت برگزار شد، ضمن قدردانی از کارآفرینانی که دست به زانوی خود گذاشته و روی پای خود ایستاده اند، استان گیلان را در امر اشتغال دارای درخشش خوبی دانست.

وی گفت: محور اول کمیته امداد از اول مرداد سال ۱۳۹۸، با رعایت تکریم و توانمندسازی که در صدر برنامه‌های کمیته امداد قرار گرفت از تاکیدات مقام معظم رهبری بود.

بختیاری با تاکید بر اینکه، پس از این خودکفایی ما حمایت را رها نکرده ایم و بقیه مددجویان نیز باید در چرخه اشتغال قرار بگیرند افزود: ما تا پایان عمر نوکری کسانی که از کار افتاده شده اند را خواهیم کرد اما بقیه افراد در حوزه توانمندسازی پیش خواهند رفت.

وی اذعان کرد: سال ۱۴۰۲ نیز سال متفاوتی است و توانمندسازی در صدر برنامه‌های کمیته امداد قرار دارد.

بختیاری ادامه داد: به عنوان یکی از ماموریت های اصلی کمیته امداد و تجربه ۴۰ سال گذشته بحث توانمندسازی را تعریف کرده ایم که تصویب شد و برای ۵۰۰ هزار نفر اشتغال همراه با مهارت‌آموزی را در سال ۱۴۰۱ داشته باشیم.

وی با بیان اینکه توانمند سازی در سه بعد اشتغال، مسکن و فرهنگ سازی برای خودکفایی در کمیته امداد تعریف شده است ادامه داد: امسال نیز ۵۰۰ هزار شغل مد نظر است که دهک اول تا پنجم برای غیر مددجویان قرار گرفته است.

بختیاری با بیان اینکه در سال مهار تورم و رشد تولید هستیم، به فروش ۱۳٠ هزار متر مربع فرش در سال گذشته علاوه بر آنچه که خود مددجویان برای خود فروختند اشاره کرد و افزود: فرش دست بافت مددجویان کمیته امداد در سازمان ملل ثبت جهانی شد و نشان تجاری احسان را خودمان برای آن برگزیدیم.

وی در ادامه بیان کرد: یک سوم تولید پیله ابریشم کشور بر عهده کمیته امداد است و ۷۰۰ تن پیله نیز توسط جامعه هدف ما تولید شده است.

بختیاری ضمن قدردانی از شورای اشتغال در استان ها از زحمات بانک‌های عامل و اصحاب رسانه که برای ترویج فرهنگ جهاد و تلاش سهم بزرگی دارند و کمک های فراوانی انجام می دهند قدردانی کرد و گفت: یکی از اصلی ترین راهبردهای ما اشتغال خانگی است چرا که ۵۲ درصد مددجویان ما زنان سرپرست خانواده هستند و نیاز است که در کنار شغل اصلی مادر بودن آنان، شغلی که انتخاب می شود مادر بودن را تحت شعاع خود قرار ندهد.

 

  • نویسنده : مریم لطیفی
  • منبع خبر : پایگاه اطلاع رسانی ره نگاران