اشتغال، درآمدزایی و تامین غذای مردم از مزایای کشت دوم است
اشتغال، درآمدزایی و تامین غذای مردم از مزایای کشت دوم است
ره نگار/ مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان از آغاز کشت دوم محصولات کشاورزی پس از برداشت برنج در گیلان خبر داد و گفت: ایجاد اشتغال، درآمدزایی و تامین غذای مردم از مزایای کشت دوم است. 

ره نگار/ مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان از آغاز کشت دوم محصولات کشاورزی پس از برداشت برنج در گیلان خبر داد و گفت: ایجاد اشتغال، درآمدزایی و تامین غذای مردم از مزایای کشت دوم است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ره نگاران– فهیمه لطیفی: ابراهیم اکبرزاده با اشاره به اهمیت کشت دوم محصولات کشاورزی پیش بینی کرد: کشاورزان گیلانی امسال در ۱۰۰ هزار هکتار از شالیزار‌های استان انواع محصولات کشاورزی را پس از برداشت برنج کشت کنند.

وی اضافه کرد: براساس پیش بینی‌ها اگر کشاورزان طبق برنامه کارشناسان جهاد کشاورزی عمل کنند، امسال ۳۰۰ هزار تن محصول کشت دوم برداشت خواهند کرد.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه در همه‌ شهر‌های گیلان کشت دوم انجام می‌شود بیان کرد: شالیکاران گیلانی پس از برداشت اولیه محصول برنج، راتون و انواع سبزیجات غده‌ای، برگی، باقلا، پاچ باقلا و علوفه‌های دامی کشت می‌کنند که سهم مهمی در تولیدات کشاورزی دارند.

ابراهیم اکبرزاده ایجاد اشتغال، درآمدزایی، تامین غذای مردم و افزایش بهره وری آب و خاک را از مزایای کشت دوم دانست و اظهار داشت: کشاورزان گیلانی پارسال پس از برداشت برنج در ۸۱ هزار هکتار از شالیزار‌های خود در کشت دوم ۲۳۷ هزار تن محصولات کشت دوم برداشت کردند.

  • نویسنده : فهیمه لطیفی
  • منبع خبر : پایگاه اطلاع رسانی ره نگاران