آمادگی برای طرح مشارکت همگانی ذبح گوسفند در عید سعید قربان وجود دارد
آمادگی برای طرح مشارکت همگانی ذبح گوسفند در عید سعید قربان وجود دارد
ره نگار/حسینی با بیان اینکه طرح مشارکت همگانی در عید سعید قربان اجرا می‌شود اظهار کرد: با این طرح زمینه برای اجرای منویات و ادای نذورات تمامی هموطنان بالاخص در شرایط کنونی جامعه و تورم موجود مهیا خواهد شد.

ره نگار/حسینی با بیان اینکه طرح مشارکت همگانی در عید سعید قربان اجرا می‌شود اظهار کرد: با این طرح زمینه برای اجرای منویات و ادای نذورات تمامی هموطنان بالاخص در شرایط کنونی جامعه و تورم موجود مهیا خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ره نگاران؛ نوشین کریمی_ سیدعلی حسینی، مدیرعامل خیریه معلولین و سالمند استان گیلان با اشاره به در پیش بودن عید قربان، عید بندگی و تواضع در برابر خداوند رحمان بیان کرد: هموطنان عزیز می توانند با پیوستن به طرح خرید گوسفند قربانی به طور مشارکتی، نذورات خود را به بیش از ۴۵۰ مددجوی بستری در آسایشگاه خیریه استان گیلان اهدا کنند.

وی با اشاره به اینکه خیرین می توانند وجوه خود را به شماره ۵۰۴۱۷۲۷۰۷۰۷۰۷۰۶۰ واریز و بعد رسید خود را به شماره ۳۳۵۵۳۰۸۸ فکس نمایند، افزود: پیامبر اکرم(ص) فرمودند «خداوند متعال در روز عید فطر و عید قربان به زمین با عنایت مینگرد پس از خانه ها بیرون آیید تا رحمت به شما برسد».

حسینی عید قربان را روز گسترش فرهنگ توحید، تسلیم و بندگی دانست و گفت: در تمامی ملت ها روزهایی به عنوان روز عید وجود دارد و در دین مبین اسلام نیز خداوند به صورت مشخص ۲ روز را به عنوان روز شادی و روز عید در نظر گرفته است که یکی از این روزها، پس از پایان ماه مبارک رمضان در نخستین روز از ماه شوال است که عید فطر می نامند و دیگری هم روز عید قربان نام دارد.

وی تصریح کرد: دهم ذی الحجه، عید قربان یا عید الاضحی، روزی است که حجاج به دور از تمامی خواسته های دنیایی در عرفات، رسم بندگی را به جای می آورند و در منا به رسم حضرت ابراهیم در اطاعت از فرمان خدای یکتا که دستور قربانی کردن فرزندش اسماعیل را صادر کرده بود و سپس قوچی برای قربانی برایش فرستاد، حجاج رسم قربانی را به انجام می رسانند تا پس از آن به زیارت خانه خدا مشرف شوند.

حسینی با اشاره به اینکه قربانی کردن برای عموم مردم واجب نیست بلکه مستحب است، اما افرادی که در مراسم حج تمتع حضور می یابند، پس از پایان مراسم حج و در روز عید قربان باید این عمل را انجام دهند گفت: اما مسلمانان نیز می توانند در یک یا ۲ روز پس از عید، قربانی داشته باشند از این رو این موضوع در عید قربان به سنتی پسندیده تبدیل شده است.

وی خاطر نشان کرد: انسان های توانمند با این اقدام و تقسیم گوشت قربانی در میان نیازمندان، عملی شایسته را انجام می دهند که پاداشش در نزد خداوند متعال بسیار است.

حسینی اذعان کرد: کمک و یاری رساندن به مستمندان و نیازمندان کاری خدا پسندانه و انسان دوستانه است و برکات فراوانی را با خود به همراه خواهد داشت.

وی بیان کرد: این خصلت مردم نیکوکار سال ها است که در آسایشگاه معلولین و سالمندان تداوم دارد و غیر از عید قربان نیز مردم گیلان در این مجموعه کمک های نقدی و غیر نقدی خود را اهدا می کنند.

حسینی افزود: اگر کسی توانایی مالی اندکی هم دارد می‌تواند به‌صورت مشترک در قربانی شریک شده و با سهمی هر چند اندک از آن آثار و نتایج بهره ببرد.

  • نویسنده : نوشین کریمی
  • منبع خبر : پایگاه اطلاع رسانی ره نگاران